вторник, 26 юли 2011 г.

Имаме си христянче

Здравейтее сладуранки :)
Днес ще се хваля- вече съм горда кръстница.Най-накрая успяхме да кръстим малката сладуранка, вече е на 3г и все нещо се отлагаше и променяше, но в неделя /на рожденния й ден/ успяхме да я кръстим.Много много си я обичаме и за нея всичко бих направила.Приемаме я като наше детенце.
Майката избра манастир, на 20-тина минути от града, със страхотна градина.Стана малко объркване при ритуала, трябваше моя приятел да я кръсти, но попа не беше разбрал и каза кръстницата да я гушне и започна да пее и така аз се отрекох от дявола, а в кръщелното й пише неговото име, нооо няма значение.
Бях приготвила дрешките в бяло и лилаво, кутия за косичката с ангелче, кутия за бижуто/което беше златно колие с висулка ангелче/, свеща и голяма кутия в която сложихме всичко.
Ето и малка част от снимките :)
Хубав ден и до скоро
3 коментара:

 1. Да е жива и здрава малката бонбона. Невероятна кукла е! А да си кръстник/ца е голяма отговорност, така че бъдете живи и здрави и вие Ками. Подкрепяйте я и и бъдете най-добрите приятели.

  ОтговорИзтриване
 2. Честита ви кръщелница! Да е жива и здрава, все така усмихната, лъчезарна и нека изживее едно наистина прекрасно и безгрижно детство! А ти си се справила страхотно с допълнителните украсителни елементи за кръщенето! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря ви много за пожеланията :)
  Много сте мили, радвам се че ви познавам макар и виртуално.Поздрави!

  ОтговорИзтриване

ВСЕКИ ЕДИН КОМЕНТАР Е ВАЖЕН ЗА МЕН!Благодаря ви!