четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Ах тази Дони...
Здравейте,
тази седмица Дони ме затрудни много...Нямах никаква идея за текстура, незнайно защо? Снощи ми се роди една идея за картичка с лупа.Опитах се да направя стъклото на лупата.Според мен идеята е чудесна, изпълнението ужасно..Извинявам се за лошите снимки, и за накъдреното кръгче.Включвам се в Арти марк "Текстура" с голямо удоволствие и с ужасно предложие този път!

6 коментара:

 1. Лелеееей, ама наистина страхотна идея. Като погледнеш цялостната визия, цветовата комбинация и страхотния замисъл, кръгчето въобще не се забелязва. Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 2. Е как ще е ужасно, анправо е велико! Ама вие всичко този път сте много критични към произведенията си. И идеята и изпълнението са страхотни направо....и кои е казал, че лупите са кръгли? А как направи самия ефект на "лупа"? Много ми харесва и се радвам,че се включи.

  ОтговорИзтриване
 3. Мислех че никой няма да я хареса честно казано, но се включих в последния момент...За лупата използвах 3Д гланц, а пеперудката е с пънч.

  ОтговорИзтриване
 4. Ах, Ками, много готина идея! Няколко пъти вече я гледам и ми харесва много, много ефекта с лупата! Супер идея! Сякаш наистина виждам пеперудата през лупа, страхотен ефект!

  ОтговорИзтриване
 5. Страхотно!
  Това беше друга моя идея..- да направя...очила за това предизвикателство на Дони! Точно с 3Д гланц (който нямам, но който си харесах при Елшите преди седмица)
  Твоята лупа обаче е фантастична!
  Поздравление за реалистичната "лупа", която си постигнала! УСПЕХ!!!

  ОтговорИзтриване
 6. Много хитра идея с тази лупичка! Чудесно хрумване!

  ОтговорИзтриване

ВСЕКИ ЕДИН КОМЕНТАР Е ВАЖЕН ЗА МЕН!Благодаря ви!