сряда, 28 септември 2011 г.

Нещо сладко

Здравейте милички,
когато видях предизвикателството на Двете елши тази седмица бях много щастлива- любимата ми тема :))) Обичам шоколад, сладки, торти, всичко със захар.Ако мога ще ям само и единствено сладки неща за закуска, обяд и вечеря..
Другата седмица ще имам рожден ден, но ще пътуваме със милото и няма да сме тук в самия ден, исках да изненадам близките ми и приятелките ми, затова реших да направя кутийка с кексче за всеки, да се почерпи и да си мислят за мен през деня :))) Показвам ви само една, другите са почти готови...
Благодаря за сладкото предизвикателство, надявам се да ви хареса моята кутийка :)
До скоро!понеделник, 19 септември 2011 г.

"Есен в гората"

Здравейте,
бързам да се включа в "Есен в гората" при КФ.
цяла седмица се чудех какво да направя/не ми се искаше да са мечоци или дървета/ и случайно открих едни гъбки които чакаха да дойде техния ред в кутията повече от една година.Мисля че са идеални за горската тема...Мини шкафа също направих специално за кошницата.Надявам се да ви хареса :))))
До скоро!
неделя, 18 септември 2011 г.

Семпла картичка

Здравейте,
отдавна ми се искаше да направя много много изчистена картичка, а червено ползвам рядко,но вчера като го видях ми се стори доста симпатично :) Получи се това и реших да го споделя с вас.
Надявам се да ви хареса и малката промяна в блога, истината е че всичко много бързо ми омръзва и обичам промените, затова си променям фоновото изображение честичко и вкъщи е така-постоянно премествам разни неща...

П.С взех го от ТУК


До скоро

събота, 10 септември 2011 г.

Бяла картичкаПривеет,
Много ми хареса предизвикателството на Юлето при Картичкофурийте тази седмица и се включвам с голямо удоволствие :))))Надявам се да ви хареса, на живо е много по красива разбира се

сряда, 7 септември 2011 г.

Седмица 8, Хобисимо

Готова съм и с последната си картичка за Хобисимо :)
Беше ми много приятно да участвам във всички седмици!


понеделник, 5 септември 2011 г.

петък, 2 септември 2011 г.

Седмица 5 Хобисимо

Пак за Хобисимо, пак за Хобисимо...
Ето и моето предложение за седмица 5, покана за рожден ден с месечно календарче.Харесва ми че така няма да се забрави датата :))))))На снимката календара изглежда малко размазан, не знам защо, на живо си е ОК.
Искам да кажа че разгледах всички календари и са страхотни.Не мога да избера фаворит.Много идейки видях :)Браво момичета.
До скоро!


четвъртък, 1 септември 2011 г.

Кутийка за салон

Здравейте, все отлагах кутийката на Хобисимо за специален повод и ето че дойде.Помолиха ме да направя нещо за откриване на нов салон...Новият салон ще бъде в т.синио, сиво и жълто.Надявам се да харесат кутийката и да им донесе много много късмет в бизнеса. Седмица 3 Хобисимо

Розово

Привет,
днес една нова розова картичка :))) Цветето го направих сама...Надявам се да ви хареса и честит нов месец, дано е все така слънчев и весел!
Хубав ден от мен :)