неделя, 22 януари 2012 г.

Сърца

HELLOOOO,

Как сте днес? Аз да ви се похваля че имам две нови папки за релеф и разбира се трябваше да ги пробвам :) Вече съм на розова вълна, сърцата са ми подарък от Поли за Коледа.Много са сладки нали? А на последната снимка позират ореховите сладки, които днес изпекох.Може да не изглеждат добре на снимката, но са адски сладки!
Желая ви хубава и не толкова студена седмица!
До скоро.
8 коментара:

 1. Много нежна картичка ти се е получила и е толкова бонбонена! А сладките наистина изглеждат вкусни :)Успешна седмица и на теб!

  ОтговорИзтриване
 2. Ками, много нежна картичка!С много творческо вдъхновение да си ползваш новите придобивки! А пък сладките изглеждат като едни чудесни и много вкусни орехови сладки, нищо им няма на външния вид!

  ОтговорИзтриване
 3. Ками, много ми харесва изчистения стил на тази толкова нежна картичка!Пелфектна е! Хубав ден ти желая!

  ОтговорИзтриване
 4. Много ми харесва, лъха любовта, която си вложила в нея, заради новите придобивки, които смятам с нетърпение си употребила... Знам аз как се вълнувам, когато ползвам нови материали. В изработката си личи чувството , с което си правила тази сладко-розова картичка.

  ОтговорИзтриване
 5. Хеййййй....Ками! Винаги ми пълниш душата и очите с много красота! Голямо удоволствие са за мен картичкте ти и всички креативни неща , които създаваш! Възхищавам се на творческата ти фантазия! Дори и в мен запали желанието да опитам да направя картичка! Купих си материали и тази седмица ще я направя! Надявам се ....да те изненадам приятно!
  Желая ти една много красива и хармонична сряда и те прегръщам сърдечно!

  ОтговорИзтриване
 6. И ореховите ти сладки са чудесни!

  ОтговорИзтриване
 7. Благодаря ви момичета, толкова сте мили :)))

  Бени, адски ме радват думите ти.Много се радвам че си намерила нещо точно в мен и очаквам с нетърпение да видя какво си сътворила!Прегръдки :)

  ОтговорИзтриване
 8. Тези сърца са страхотни- разбирай го двусмислено:))

  ОтговорИзтриване

ВСЕКИ ЕДИН КОМЕНТАР Е ВАЖЕН ЗА МЕН!Благодаря ви!