петък, 27 януари 2012 г.

Специално за Фурийте

Здравейте и днес :)
Както каза Тони човек не пропуска да поздрави приятелите си, когато имат рожден ден и разбира се аз също трябва да поздравя тези сладуранки.
Направих им специална картичка-кутийка с изненада :) В бонбонени цветове като тях двете!А вътре съм скрила ореховки, направени с любов...
Искам още веднъж да им пожелая всичко най-хубаво и да знаете че с удоволствие ще продължавам да се включвам при вас :)))
Специално за Фурийте

5 коментара:

 1. Ейй,най-накрая да успея в коментарите.Не занм дали проблема беше само при мен но от известно време изобщо не можех да вляза при теб за коментар.И тъй като вече съм тук да кажа колко ми харесва кутийката и особено акцента с пеперудките!А също така и картичките ти в предишните публикации.Поздрави:)

  ОтговорИзтриване
 2. Ками, толкова нежен и красив поздрав, който освен това е и тоооооолкова сладък! Разкошен поздрав! И тези ореховки да кажа, че изглеждат мнооооого апетитно и ако може да ми пратиш рецептичка на мейла, а? За да не те мъча да ровиш и да го търсиш - missemerald@abv.bg

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасна картичко-кутийка - нежна, семпла и вкусна! И ореховките изглеждат страхотно!

  ОтговорИзтриване
 4. Ауууу, ринеш сняг, въртиш бизнес, правиш картички и сладки......тия мъже в Правец слепи ли са?????? :-) Страхотна кутийка, страхотна!

  ОтговорИзтриване
 5. Много нежна и красива кутийка.
  Благодарим ти, че ни поздрави за нашият рожден ден!

  ОтговорИзтриване

ВСЕКИ ЕДИН КОМЕНТАР Е ВАЖЕН ЗА МЕН!Благодаря ви!