сряда, 15 февруари 2012 г.

Специална кошничка

Здравейте,
днес ще ви покажа набързо една специална кошница... Тя е за моето братче, което е в болница и днес ще му ходя на гости. Исках да му занеса нещо специално за да се почувства като у дома (доколкото е възможно) и нещо което да му напомня за мен! Затова направих кошничка, модела взех от ТУК, много е лесен пробвайте! Кошничка пълна с любимите му лакомства и което е по-важно, пълна с много положителна енергия и любов...Нарочно не е много украсена и претрупана, защото прецених че после ще я изхвърли. Снимките също направих набързо, защото се сетих че с нея ще се включа при Тони. Хайде оставям ви сладурки, до скоро!
7 коментара:

 1. Ками, твоята кошничка няма и нужда от много украса, защото тя е украсена с любовта ти, загрижеността ти, вниманието ти и е прекрасен начин да занесеш на някой по този начин любими лакомства, особено, когато е в болница! Сигурна съм, че си спомогнала за бързото му възстановяване!
  Благодаря ти, че се включи по толкова умиляващ начин и в Предизвикателство №2!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти Тони, найстина помогна- утре ще си е вкъщи :)))))Ура.

   Изтриване
 2. От сестринската обич по- голяма няма, нали? Топъл, нежен, разчувстващ подарък!

  ОтговорИзтриване
 3. Ками..страхотен начин да покажеш на някого,че мислиш за него, че ти липсва и ,че искаш час по-скоро да се прибере здрав у дома..Кошничката ти просто е пълна с любов и загриженост, както и всяка дума от поста ти..

  ОтговорИзтриване
 4. Ками, ....личи си колко обичаш твоето мило братче.... !!! Толкова любов и чувства си инвестирала в тази кошничка- ...прекрасна е!!! Сигурна съм...., че чрез кошничката - ще го заредиш с много положителна енергия и любов!!!Желая много бързо възстановяване на братчето ти, а.... на теб една вълшебно хубава седмица! Целувки!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря момичета, желая и на вас успешна и топличка седмица :)))

   Изтриване

ВСЕКИ ЕДИН КОМЕНТАР Е ВАЖЕН ЗА МЕН!Благодаря ви!