четвъртък, 7 юни 2012 г.

Ето ме

Здравейтееееееееее, толкова ми е приятно да ви пиша отново... малко си бях взела почивка, но ето ме пак :) така ми липсвахте... Имах доста работа около баловете, а детския празник беше лудница. Не съм снимала много и нямам много за показване, нооо имам нови и интересни новини :) Най- накрая след 10год. гаджета с приятеля ми ще сключваме брак! Ще бъда булка, иухуууу :) Всичко стана много бързо, на Великден казахме на родителите си, после на приятелите...всички са толкова щастливи, всички искат да ми помагат, имам си и две страхотни шаферки, който се вълнуват повече от мен... Да ви разкажа малко...сватбата ще е тук, в Правец, на 24.06.2012 с изнесен ритуал направо в градината на ресторанта който сме избрали. Цветовете който избрах са сиво, по скоро силвър и свежо жълто. А темата са клетки и птици(може би гълъби, още не съм го доизмислила). Поканите ми са готови, раздадох ги, но времето беше толкова дъждовно и лошо че не станаха много добре, но си имам резерви и ще снимам пак и ще ви ги покажа разбира се :)))) имам си и рокля... другата седмица съм за декорацията и сме готови :) Искам да ви кажа че ако знаех колко е разправия и нерви не бих се захванала нигока... още повече че не се доверявам на никий и всичко си правя сама!! Луда работа :) Ок, оставям ви засега да не ви досадя..само да кажа благодаря на Дони( която направи всичко възможно да ми изпрати толкова желаните катарами), на Вили( че въпреки всичките ми желания и капризи се съгласи да ми направи бутониерите за кратко време), на Поли ( с която обменяме полезна информация честичко) и на милите думи на Краси, която не ме забрави и ми писа! Благодаря! И за да не е празна публикацията, показвам последната ми поръчка, точно в мой стил за кръщене на момиченце! До скороооооооооооооооо :) Целувки

8 коментара:

 1. ЙЕЕЕЕЕЕЕ! Страхотна новина!!! Честито предварително:)

  ОтговорИзтриване
 2. Ками, честито в аванс! Чудесна новина!

  ОтговорИзтриване
 3. Поздравления!Очакваме снимки с нетърпение!Всичко най- най-хубаво от нас:)

  ОтговорИзтриване
 4. Ето те с една чудесна новина! Честито! А аз се чудех къде и защо се загуби! С нетърпение ще очакваме да споделиш продължението!

  ОтговорИзтриване
 5. Ками, много се радвам за вас! Ще очаквам с нетърпение продължението! Тъкмо се чудех къде изчезна! Прегръдки и ти пожелавам прекрасно тържество!:)

  ОтговорИзтриване
 6. Ками, сууупеер новина!Със сигурно си луднала и покраи организация, но съм убедена, че си се справила перфектно и чакам с голямо нетърпение да видя резултата! Пожелавам т прекрасно тържество, с много усмихнати хора и много добро настроение!

  ОтговорИзтриване
 7. Нали знаеш, че всичко ще е супер :-) И после всички изхабени нерви ще предизвикват само смях. Стискам палци и чакаме снимки

  ОтговорИзтриване
 8. Хайде... нека е на ГОРЧИВО и нека е красиво! Ками, желая ви безкрайна обич и семеен уют в сърцата. Весел празник утре и ... нали знаеш нямаме търпение да те видим в роклята :)

  ОтговорИзтриване

ВСЕКИ ЕДИН КОМЕНТАР Е ВАЖЕН ЗА МЕН!Благодаря ви!