вторник, 31 януари 2012 г.

Уютна зима

Здравейте сладуранки,
леле много студено тези дни, сутринта като отворих магазина беше -1 градус...ужас
Добре че януари е 31 дни и имах достатъчно време да се включа в Уютната зима при Двете елши. Направих скрапбук страничка с любимите ми снимки от тази зима.Основата направих с програмата My Memories Suite,която спечелих от Ани , сложих и любимите игли който Кали показа. Надявам се да ви хареса :)))

П.С. снимките не са много добри, защото сутринта имаше мъгла...

Поздрави от мен!


понеделник, 30 януари 2012 г.

...

Привет сладуранки,
през уйкенда ня бях влизала в блога и сутринта като проверих какво става останах очарована, толкова красиви неща сте направили...Действате с пълна пара, супер! Искам само набързо да спомена (въпреки че в блога коментирах) няколко проекта който ми направиха впечатление и се надявам да не сте пропуснали :)
Валентинката на Маги, Сладурските розови неща на Дани, Сладурите на Светлето, Винтидж картичката на bejko, Великолепния комплект на Поли и още много, много :)

А аз продължавам да се подготвям за Св. Валентин, тези са за магазина на мама.Ще има и още...
Благодаря ви отново че се отбивате при мен.Прегръдки


петък, 27 януари 2012 г.

Специално за Фурийте

Здравейте и днес :)
Както каза Тони човек не пропуска да поздрави приятелите си, когато имат рожден ден и разбира се аз също трябва да поздравя тези сладуранки.
Направих им специална картичка-кутийка с изненада :) В бонбонени цветове като тях двете!А вътре съм скрила ореховки, направени с любов...
Искам още веднъж да им пожелая всичко най-хубаво и да знаете че с удоволствие ще продължавам да се включвам при вас :)))
Специално за Фурийте

неделя, 22 януари 2012 г.

Сърца

HELLOOOO,

Как сте днес? Аз да ви се похваля че имам две нови папки за релеф и разбира се трябваше да ги пробвам :) Вече съм на розова вълна, сърцата са ми подарък от Поли за Коледа.Много са сладки нали? А на последната снимка позират ореховите сладки, които днес изпекох.Може да не изглеждат добре на снимката, но са адски сладки!
Желая ви хубава и не толкова студена седмица!
До скоро.
събота, 14 януари 2012 г.

Сватба по никое време :)

Здравейте :)
колко бързо лети времето, просто не мога да повярвам...така днес ще ви покажа първата си поръчка за тази година и то не каква да е, а сватбени покани :)) Младоженците се познават от един месец и в понеделник решиха че ще се женят на Св. Валентин?!?! Сладури :) Казаха ми само че сватбата ще е в екрю, да е възможно най-изчистена и евтина, без сърца и да станат бързо!Мисля че се справих за краткия срок, важното е че те много си хи харесаха и раздадоха вече...Ще ви покажа и други неща направени за тях другата седмица, а сега ви желая хубава вечер и весела неделя :)
Поздрави

четвъртък, 12 януари 2012 г.

Нещо червено..

Ето ме и мен :)
днес ще ви покажа картичка с която започнах годината, не е определена за никой...Не ми се получиха снимките този път.Пеперудата е много червена на живо...
И да се похваля каква изненадка получих от Поли, страхотна картичка придружена с полезни неща :) Благодаря ти Поли :*Поздрави на всички и до скоро :)

вторник, 3 януари 2012 г.

Нова година, нов късмет!

Здравейте сладуранки,
Честита нова 2012г. още веднъж.Ако съм изпуснала някой случайно :) Повечето хора правят равносметка на изминалата година, а аз този път направих планове за предстоящата година!Намислила съм толкова нови неща.В хороскопа ми пише за тази година- кариера!!!Супер.Имам няколко идеи и съм толкова мотивирана.Надявам се всичко да мине по план и да се похваля скоро!

Тази Коледа вместо картички реших че моите близки и приятели ще получат тефтери.Да се сещат всеки път като го отворят за мен и да им е полезен.Направих ги различни всичките, с малко закъснение за Коледа, но преди Новата година :)
Извинявам се за лошите снимки!!!

С последния тефтер с ангелчето искам да се включа в
Подаръци ще има...
Последната за годината
Желая ви всичко най-хубаво мили приятелчета!
Гуш