събота, 31 март 2012 г.

Семпло

Здравейтее,
картичката ми днес е вдъхновена от вчерашната публикация на Тони.Още щом прочетох поста се заех с нея. Даже вече съм на лятна вълна..С тази картичка се надявам да съм заредила и вашия ден със слънчево настроение, както огрява сега моето бюро.

Благодаря ти Тони за всички клипчета и статии, продължавай в същия дух.
Хубав уйкенд сладуранки!


петък, 30 март 2012 г.

И мъжете са хора

Привет,
добре че бяха Гери и Злати да ме накарат да направя нещо мъжко, че ако чакат мъжете на мен...край :) Една семпла ретро картичка ви представям.Ами няма какво да се каже толкова.С удоволствие отива в Забавлятелство пето. Май трябваше да й сложа надпис...нищо другия път :)
Хубав ден!


вторник, 20 март 2012 г.

Честит празник Облаче :)

Здрастииии,
днешната ми картичка е специално за Violet за нейната блого-годинка. Вили още веднъж всичко най-хубаво ти желая и продължавам да те следя с оргомен интерес :)
Сега за картичката да кажа, че с много положителна енергия я направих.Счупи ни се цветния принтер и можех да разпечатам само черно-белия вариант, но и той много ми хареса.Тъкмо имах нужда от малко различни цветове от розовото :) другите ще си ги ползвам при първа възможност. Сърцето на мечо е с натрошено кадифе.
Хубава вечер и до утре :)петък, 16 март 2012 г.

Тортичка

Здравейте и днес,
ееее дойде й времето на хартиената тортичка..браво...браво!Повече от две години седи шаблона на компютъра и все не намирам повод да я направя.Е ето я й нея, за партито в детската градина на Криси, детенцето на моята приятелка. Искам да ви кажа че толкова труд не съм очаквала, знаех че е трудоемко но чак така не си мислех.. Бих се съгласила да направя торта пак за някой мнооооого трудно и то ако е за някой който много обичам :) Надявам се да ви хареса..
Желая ви хубав и най-накрая слънчев уйкенд!


сряда, 14 март 2012 г.

Тефтери

Здравейте :)
отбивам се днес да ви покажа два тефетера, които правих покрай празника на жената.Надявам се да ви харесат!
Момичета искам да ви помоля за една услуга- ако си поръчам още едни РОЗОВИ хартии да ме гръмнете!!!!! Не разбирам защо винаги си харесвам в тази гама..Нямам нито една синя хартийка хихих..
И бях обещала да разкажа за благотворителната инициатива, която се проведе на 10-ти март- мина чудесно, даже повече от чудесно :) Имаше около 300 човека..Аз правих картички с децата.
Ето ТУК може да видите клипче от събитието, има ме и мен (там се мотам с черно сако)

Хубава вечер и се надявам утре да е по топличко навън :)


събота, 10 март 2012 г.

Пак картички :)

Привет,
днес пак ще ви покажа картички за празника на жената тази година :) Весели и пролетни, надявам се да съм усмихнала притежателките :)
Хубава неделя милички!
Поздрави
Ками

петък, 9 март 2012 г.

За празника на жената

Здравейте сладуранки,
ето ме вече на линия, след лудницата около празника на жената. Аз честно да ви кажа още не го празнувам, нооооо подаръци приемам :)))) Надявам се мили мой приятелчета да сте прекарали добре и весело. Искам да ви се похваля какво получих днес от Хриси супер свежи цветя от хартия и още по свежарска картичка, с мило пожелание.Аз съм нейното късметче при Картичкофурий тази година.Благодаря ти още веднъж Хриси, много ми харесва и вече си го сложих в магазина!

Ето тази великолепна брошка също дойде днес, тя ми е подарък от Вили от нейното предизвикателство! Благодаря още веднъж Вили :)


А ето го подаръка на моЙта мама :)Тема беше "Жена със златно сърце".Бяхме приготвили специални сладки, ваучер и мини албум. Сладките приготви Леля Ог, адски са вкусни, много й благодаря :) Другото е ваучер за лична среща с Мадлен Алгафари (любимката й) и един албум направих със снимка и пожелание на всеки един от членовете на семейството...Няма да ви казвам каква беше реакцията за подаръците, предполагам се досещате :)Правих и няколко картички за празника и два тефтера поръчка, но тях ще покажа утре! Утре съм на благотворителен базар и затова бързам сега, ще пиша как е минал :)
Хубава вечер от мен!

понеделник, 5 март 2012 г.

Цирк :)

Здравейте,
обещах ви вчера нещо весело да ви покажа :)Декорацията на партито на момченцето на моята приятелка.Става на 5г. и темата която избрахме много трудно е цирк :) Много готино се получи. Извинявам се че отзад- напред ще ви покажа..днес украсата, а утре поканите :)Имаше само 6 деца, но беше като истински голям цирк... Снимките са малко тъмни, въпреки че беше следобяд.Хайде заповядайте на партито :))))

Ето ги и поканите...
Входната врата:

Тор-тааа

Ето го и рожденниика :)Надявам се да сте готови за предстоящия празник, ако не- имате още малко време :)
До утре!

неделя, 4 март 2012 г.

Картичка- мартеничка

Здравейте момичета,
тази година не направих нито една мартеничка, нямах вдъхновение след като видях че китайците продават мартенички по 0,08лв/бр. и то с надпис на български! Убиха ми желанието...Направих само тази скромна и семпла кутийка за да сложим купените мартенички.Искам да се включа с нея при Краси и Хоби Предизвикателство №7 "Картичка-мартеничка" .
Утре ще ви покажа нещо много весело :)
Лека вечер от мен.