сряда, 12 юни 2013 г.

CANDY!

Здравейте сладуранки,
еее най-накрая успях да се добера до лаптопа- каня се от 10-тина дни :)) Този месец имам много поводи да празнувам- първа годинка от сватбата ни,рожден ден и още един рожден ден, малкото ми слънчице става на цяла половин годинка и най-важната е че блога ми прави цееели 3год. :)))Ще празнуваме с * BLOG CANDY* разбира се! Искам да ви благодаря от сърце за всички мили и страхотни коментари който ми оставяте- адски сте мили! И най вече да Ви благодаря че Вие- момичета ме вдъхновявате всеки ден, извор на идеи сте. Затова ще дам един скромен подарък (скромен) на една от вас- моите последователи! Няма да го публикувам, защото искам да е изненада за победителя.Само ще кажа че наградата е в любимата ми тема-МОРСКА и разбира се свързана с хобито ни :) Винаги съм обичала морето, морските аксесоари, дрехи, всичко! Първата ми картичка е морска и адски си я обичам, защото е специална...Хайде стига толкова че се отплеснах- ето и правилата:
1.Оставете коментар под публикацията до 30.06.2013г. за да знам че искате да участвате
2. Да сте мой последовател
Това е! Ще избера един от всички коментирали началото на м.Юли чрез томбола.
Ако искате споделете снимката, ще се радвам :)

Очаквайте и първото ми клипче скоро :)
Изпращам ви много прегръдки и целувки
Ками

36 коментара:

 1. Пу, първа! <3 :)))) Ками, честити ти празници! :)))) Пожелавам ти дълъг и изпълнен с любов семеен живот, малкото ти слънчице да озарява живота ви, а блогът да е мястото, където да споделяш вдъхновението си с нас! <3 :))) И ти си извор на вдъхновение за нас, продължавай в същия дух! ;)
  ХОХО

  ОтговорИзтриване
 2. Ками,много празници си насъбрала! Да са ти честити всичките- все свързани с любовта-към съпруг, детенце и хоби.Какво му трябва друго на човек, за да бъде щастлив! Пожелавам ти да запазиш любовта , да я умножаваш и да и се радваш всеки ден!

  ОтговорИзтриване
 3. Ками, много здраве и щастие на теб и любимите ти хора и много време за любимото хоби! Честит празник!

  ОтговорИзтриване
 4. Еха! Колко много празници и еуфория, колко е хубаво в твоето местенце! Бъдете здрави всички и дано имаш достатъчно време за всичко, което ти се иска! И разбира се, че чакаме повече публикации с красиви и уникални проекти! Честито! :)

  ОтговорИзтриване
 5. Ками, чудесни поводи за празнуане имаш!Бъдете здрави, цялото семесйтво, обичайте се... какво по-голямо вдъхновение за творенията ти от това? :о)

  ОтговорИзтриване
 6. Ками, честити ви поводи за радост! Честита блогогодинка! Още дълги години вдъхновение и още много красиви неща да сътвориш ти желая!

  ОтговорИзтриване
 7. Хубаво е човек, когато празнува. Пожелавам на цялото ти семейство здраве, радост и късмет. А на теб много творческо вдъхновение и усмивки!

  ОтговорИзтриване
 8. Честити ти поводи за празнуване! Още много такива занапред ти пожелавам! И творческо вдъхновение, за да продължаваш да ни радваш с красотите си!

  ОтговорИзтриване
 9. Имаш много поводи за празнуване,да са ти честити!Желая ти вдъхновението да е винаги с теб и да твориш неуморно.Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 10. Честита блогогодинка и от мен :) Пожелавам ти много пъти по 3 да празнуваш и всеки път все по-вдъхновена :) Благодаря за почерпката, а като е изненада е още по-вълнуващо :)

  ОтговорИзтриване
 11. Честито и от мен и нека все да е така и занапред-да има много поводи, в които душата да празнува!:)

  ОтговорИзтриване
 12. Ками, честити ти прекрасни семейни поводи за празнуване. Желая ти още много години щастие, любов и много творчески мигове с любимото хоби.

  ОтговорИзтриване
 13. Честити толкова много празници, усмихнато Ками! Ти си много специална за мен, не само защото си един от първите ми контакти тук, а и защото без да съм те виждала усещам човек от моята кръвна група :-) За това ви желая да сте много, много здрави и тримата и скоро да се увеличите още :-) Гуш

  ОтговорИзтриване
 14. Честити празници. Пожелавам на теб и на цялото ти семейство много здраве, щастие и още хиляди поводи за празнуване.
  Накрая искам да ти пожелая много хубаво, весело и слънчево лято!!!
  Успехи!

  ОтговорИзтриване
 15. Честити ти празници! Пожелавам ти да празнувате още много годишнини, изпълнени с много любов. Да са ти живи и здрави рождениците!

  ОтговорИзтриване
 16. Честити празници, Ками - така да е винаги около теб! Живи и здрави да са рождениците, а всички около тях!

  ОтговорИзтриване
 17. Честит празник! много здраве и щастие на теб и цялото ти семейство!

  ОтговорИзтриване
 18. Честита блого годинка, Ками! Пожелавам да си здрава и много вдъхновена и да имаш много свободно време за любимото хоби :-)

  ОтговорИзтриване
 19. Честити усмихнати празници,Ками!Желая много здраве и безброй поводи за усмивки!

  ОтговорИзтриване
 20. Бъдете здрави Ками!Много радости и усмивки около теб винаги! Продължавай с това прекрасно място! Нестихващо вдъхновение ти желая:)

  ОтговорИзтриване
 21. Честито и от мен! Три годинки тук не са никак малко и аз ти желая още много по три! И още много поводи за празнуване!

  ОтговорИзтриване
 22. Ками, мила, честити празници! Много е хубаво, когато на човек му се съберат повечко на куп да се порадва повече и повече да се забавлява! Пожелавам ти още дълги години семейно щастие, много радости с малкия и много творческо вдъхновение, което да споделяш тук с нас!

  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
 23. Честита 3-та годинка! Желая ти много здраве и още много красоти да създадеш!

  ОтговорИзтриване
 24. Честита трета блог годинка.Пожелавам ти да имаш много поводи за празнуване както в този месец так и през всичко останали :)

  ОтговорИзтриване
 25. Ами честити празници и от мен. Бъдете здрави всички. Много късмет, щастие, любов, вдъхновение и сбъднати мечти ти пожелавам. :) Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 26. Честити весели ,незабравими празници,Ками! Много да се обичате, да се радвате на щастието,което имате, което пък да те вдъхновява за още много творчески проекти. :)

  ОтговорИзтриване
 27. С най-добри пожелания за всичко хубаво, което се случва около теб, за много здраве, радост и усмивки. Поздрави! :)

  ОтговорИзтриване
 28. Честита ти трета блогогодинка! Пожелавам на теб и на семейството ти много здраве и винаги да бъдете усмихнати и щастливи! :)

  ОтговорИзтриване
 29. Камии, честита ти третаблогогодинка! Пожелавам ти здраве, за да можеш да се раздваш на всички прекрасни събития и хора, около теб; пожелавам ти и повече свободно време, за да можем всички ние по-честичко да се отбираме тук, да се радваме на прекрасните ти творения и да се вдъхновяваме!

  ОтговорИзтриване
 30. Честити празници! Още много, много поводи за празнуване на теб и семейството ти!

  Ах, моренцето..и на мен ми е любимо...

  ОтговорИзтриване
 31. Честито, Ками! Празниците са хубаво нещо и сгряват душите ни! Много здраве и щастие по случай рождените дни! Много творчески вдъхновения, претворени в красиви проекти и много реализирани мечти!

  ОтговорИзтриване
 32. Честити ти "годишнини". Много здраве, дълъг семеен живот, много творчески вдъхновения!

  ОтговорИзтриване
 33. Честито за празниците! Желая много здраве, щастие и още здраве! :)
  Бъдете здрави ;) и се обичайте!
  Успехи, много творческо вдъхновение и сбъднати мечти! :)

  ОтговорИзтриване
 34. Да са ти честити всички празници! Бъдете здрави, щастливи и усмихнати!

  ОтговорИзтриване
 35. Момичета благодаря ви за милите думи :)))) В неделя ще изтегля победителя. НЕВЕРОЯТНИ СТЕ! Поздрави.

  ОтговорИзтриване

ВСЕКИ ЕДИН КОМЕНТАР Е ВАЖЕН ЗА МЕН!Благодаря ви!