неделя, 20 октомври 2013 г.

Откриване на КОЛЕДЕН СЕЗОН 2013г.


Привеет,
време е да открием коледния сезон :)))) И как нямам търпение вече. Обожавам декември, обожавам Коледа и всичко свързано с нея- най- красивия празник за мен и моето семейство! Може би затова Господ ми изпрати моето съкровище на 6-ти декември- все едно да открием коледните празници и така доооо 6-ти януари имаме много поводи :))) Миналата година с новородено пеленаче нямах никакво време за картички, бях направила само 10бр и затова си обещах че тази година ще започна рано и ще майсторя много, много за да наваксам от изминалата Коледа :))) Имам идеи за албуми, рамки за снимки, коледни рецепти и какво ли още не! Затова очаквайте редовно включване от мен.

И сега да ви покажа с какво започвам- CHRISTMAS PLANNER или полезен албум в който ще си записвам всичко за Коледа 2013 за да не изпусна нещо! Хартиите ги имам от около 3 год. и исках вече да ги използвам всичките. Много си ги харесвам, но останаха само малки изрезки от тях. Исках да е изчистен, защото на всяка страничка има джобче отгоре и отпред и после като го напълня със снимки, записки и тагове ще бъде претрупан и неудобен за носене... Имам си 6 основни странички- декорация, идеи, рецепти, подаръци (къде без тях), календар и страничка със задачи.
Надявам се да Ви хареса.
Ще се включа при КФ и предизвикателството на Диди :))) Благодаря ти Диди че откри сезона :)))

Поздрави и целувки

5 коментара:

 1. Чудесен е! Коледата не е далече и наистина отсега трябва да се захванем с тези неща. Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 2. Приветствам идеята ти за коледно албумче в което да събереш всичко свързано с този неповторим, приказен и уникален празник.Много харесвам да правя скрапбукстранички и албумчета ,защото по този начин незабравимите спомени стават още по мили и въздействащи.Прекрасен албум!Надявам се след като минат празниците да ни покажеш и красивите мигове запечатани в него.Благодаря ти, че се включи в предизвикателството ми.Прегръдки
  Диди

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотна идея , подходяща и за коледен подарък! Надявам се, че ще го напълниш с много вълнуващи кадри от коледните ви празници, както и с интересни рецепти! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 4. Много е готин! Пожелавам да го напълниш с много и интересни задачки, и да ги преизпълниш и да се забавляваш много! С удоволствие ще разглеждам твоето местенце! :)

  ОтговорИзтриване
 5. Много хубав албум! Много харесвам тези албуми тип December Daily и тази година съм се заканила да си направя един!

  ОтговорИзтриване

ВСЕКИ ЕДИН КОМЕНТАР Е ВАЖЕН ЗА МЕН!Благодаря ви!