понеделник, 25 февруари 2013 г.

MY JOURNAL

Привет дами,
Може би повечето от вас познават Краси *Щурчо* и сте съгласни с мен, че тя е страхотен човек и творец. Тази седмица тя гостува при Фуриите и темата й е Тефтер И защото я уважавам много се включвам с удоволствие :)
Имам машинка за дупки, но предпочетох да споделя този любим модел за тефтер с вас- много е удобен и лесен за изработка. Вътре ще пиша всички адреси на предизвикателства, на магазини, на крафтъри за да ми е по удобно да ги намирам, когато търся нещо. Избрах любимото ми розово, разбира се!

Желая ви хубава седмица и до скоро!
сряда, 20 февруари 2013 г.

Скрапбук страничка

Привет,
днес завърших една страничка от албума за 2012г. и бързам да ви я покажа :)) Тя е от рождения ден на мъжа ми и това са двете ми най-любими снимки. Много си ги обичам тези сладури, а тази година ще сме с един малчуган повече- нашия хихих :)

Хайде целувки и до скоро!

петък, 15 февруари 2013 г.

Любовта

Привет,
минавам да ви покажа как изненадах любимите хора за вчерашния празник...Нищо специално, но ми се искаше все пак да им кажа колко много ги обичам :)

Ще ги включа СМС

Хубава вечер!

сряда, 13 февруари 2013 г.

Моят първи месец

Здравейте сладурки,
искам да споделя с вас един специален за мен албум. Албум на моето малко съкровище, което се появи на 6-ти декември 2012г. Тогава видях статията на ВИЛИ с прекрасния й албум и страхотната идея да снимаме всеки един ден от м. Декември. Много ми хареса идеята и вдъхновена от нея снимах Малчо всеки ден до 6-ти януари... Снимките ми не са коледни и са само на Ники, но се надявам за Коледа 2013г. да я реализирам :))) Огромно благодаря на Вили че сподели с нас тази идея (прегръдки).

Искаше ми се албума да изчистен и семпъл (типично за мен) и мноооооооого бебешки. Използвах син цвят, въпреки че не ми е любим. Имах малък проблем със халките, затова сложих временно синджирче. Стана сладък според мен и е страхотен спомен. Запечатали сме първата усмивка, първата разходка, първите подаръци, първата Коледа и дори първия ден в който скъса на мама нервите :) (сега ми е една от любимите снимки и всеки път я поглеждам с огромна усмивка). Е май е това засега!
Прегръщам ви и ви желая хубава седмица!

My son's album- first month. Hope you like it!
Fortnightly Challenge 55 - Anything Goes

неделя, 3 февруари 2013 г.

Love

Привет,
днес се отбивам да споделя с вас една много Валентинска картичка :)
Нищо интересно около нея...Тя е за магазина на мама, надявам се да зарадваме някой влюбен тинейджър защото предимно те празнуват Свети Валентин...
Поздрави от мен...всъщност от нас с бебо :))))