четвъртък, 30 януари 2014 г.

Декупаж

Здравейте,
все още се уча с декупажа и го правя само за любими хора, но искам да споделя тази кутийка изработена с много любов за моята майка. Дано и хареса!

Няма как да не се включа при КФ и много се радвам, че ще има такова предизвикателство! Поздрави момичета, а журито са ми любимки <3 До скоро :)

събота, 18 януари 2014 г.

Ново начало

Привет от мен,
Отбивам се да ви покажа един тефтер за моята кръстница, която е решила да се занимава с нещо много интересно. И това е йогата! И още по точно започва курс за инструктор... С много любов направих за нея този тефтер, в любимите й цветове, за да й пожелаем успех и да знае че винаги ще я подкрепяме.

Искам да се включа в първото предизвикателство на новия блог ХАРТИЕНИ ВЪЛШЕБСТВА. А на вас мили момичета ( Софи, Зара и Биляна) пожелавам едно силно начало и много много успех в това приказно място! Поздрави!P.S. Който не е виждал досега черни листенца на цвете, ето сега ще види хихихих

вторник, 14 януари 2014 г.

Първи рожден ден на моето съкровище

За много години приятели, с тези които не сме се поздравили още!
Искам да пожелая на всички ви една много успешна и изпълнена с незабравими мигове година!

Започвам с един любим проект- първият рожден ден на моето момченце! Как лети времето само....Партито беше на 6-ти декември и беше страхотно! Темата предполагам се досещате беше ПРИНЦ, защото той е на мама принца :))) Изчистени, но много специални и пълни с любов покани, за специалните му гости :)))
Искам да ги покажа в първото предизвикателство на CMC# 38 Anything Goes


До скоро приятели
Поздрави!